Uskontojen yhteistyö Suomessa - USKOT-foorumi ry
Religionernas samarbete i Finland - RESA-forumet rf

Hae viestinnän harjoittelijaksi USKOT-foorumiin

 

Kiinnostaako järjestöjen viestintä? Olisiko sinulla ideoita ja taitoja tärkeän yhteiskunnallisen viestimme välittämiseen sujuvalla suomenkielellä mahdollisimman laajalle joukolle? USKOT-foorumi ry etsii korkeakouluharjoittelijaa viestinnän tehtäviin.

 

Uskontojen yhteistyöjärjestö USKOT-foorumi ry toimii uskontojen välisten kohtaamisten ja uskontojen yhteistyön lisäämiseksi. Meille on tärkeää, että Suomessa on tilaa monille uskonnoille. Pieni, mutta aktiivinen järjestömme tarjoaa harjoittelijalle mahdollisuuden tutustua monipuolisesti järjestötoiminnan arkeen ja tuoda mukaan omaa näkemystään järjestön viestinnän kehittämisestä.

 

Harjoittelija työskentelee läheisessä yhteistyössä USKOT-foorumin toiminnanjohtajan kanssa Helsingin keskustassa sijaitsevassa toimistossamme. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu monipuolisia viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyviä tehtäviä, tilaisuuksien järjestämistä sekä muita järjestön arkeen kuuluvia tehtäviä toiminnanjohtajan ohjauksessa.

 

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet opintojesi loppuvaiheessa oleva korkeakouluopiskelija, sinulla on näkemystä järjestöjen viestinnästä opintojesi tai työkokemuksesi kautta ja pidät ajamaamme asiaa tärkeänä. Arvostamme omatoimisuutta, taitoa ideoida ja toteuttaa ideoita järjestelmällisesti sekä kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä. Uskontojen tuntemus luetaan eduksi. Parhaat valmiudet tehtävään antavat viestinnän opinnot. 

 

Harjoittelu alkaa maaliskuussa sopimuksen mukaan. Harjoittelu on kokoaikainen ja kestää 3 kuukautta. Palkkaus on Kelan määrittämän minimikuukausiansion tasoinen. Harjoittelijalla tulee olla oppilaitoksen tarjoama harjoittelutuki. Myös TE-toimiston hyväksymä työkokeilu on mahdollinen.

 

Hakuaika päättyy 13.2. Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen . Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä sähköpostitse.